IKC Alexia contactgegevens

Adresgegevens

Idzerdastins 61
8925 AG Leeuwarden
(058) 2661521


  facebook: algraschool of ikc alexia
  Contact pagina:

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Oudercontact

Communicatie tussen school en ouders vinden wij van het grootste belang. Ons doel is om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.

Ten eerste bent u van harte welkom om ons persoonlijk aan te spreken op het plein, voor en/of na schooltijd in de klas en tijdens de informatieavonden en 10-minutengesprekken. 

Daarnaast werken wij met ParnaSsys. Dit is een leerlingadministratie- en leerlingvolgsysteem. Van hieruit ontvangt u de mail.

Wij communiceren mededelingen of foto's (met uw toestemming) via Parro. Parro is een app waarmee gemakkelijk groepsapps verstuurd kunnen worden, zonder dat uw mobiele  nummer te zien is. 

 

Kosten en activering

Voor u als ouder/ verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we van u vragen is de juiste gegevens door te geven aan ons. Mocht er een telefoonnummer of email adres bij u wijzigen, wilt u dit doorgeven zodat we dat kunnen aanpassen in ons systeem. Zo loopt u geen informatie mis.

(meer over dit onderwerp)