Welkom op de website van onze school.

De Dr. Algraschool in Leeuwarden is centraal gelegen in de wijk Camminghaburen.
Dagelijks krijgen 370 kinderen hier onderwijs. Een school in het hart van de samenleving. Hier ontdekken kinderen de wereld. Ouders ontmoeten elkaar op het schoolplein.

Ons onderwijs is divers van vorm, inhoud en niveau. Ons onderwijs is gevarieerd, onder andere door vieringen, cultuur en muziek. We willen daarbij talenten ontdekken en ontwikkelen.
Met digiborden, internet in de klas, multimedia, innovatieve verlichting die de leerhouding gunstig beïnvloedt en online communicatie met ouders zet de Dr. Algraschool moderne techniek in. Huisbezoek, klassenavonden, voortgangsgesprekken, presentaties... zo laten we zien hoe belangrijk we het vinden om ouders bij de school te betrekken.

Of u nu een "nieuwe" ouder bent die wat meer wil weten over onze school of dat uw kind(eren) al bij ons op school zitten, u bent van harte welkom op onze website.

U vindt hier de belangrijkste informatie over onze school en de groep(en) van uw kind(eren).